Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 043 700 554 | Mitrovice - 045 572 542 | Peje - 049 755 899 | Gjakova - 043 99 22 77|info@shkolladigjitale.com

Evente

Home/Evente

Shkolla Digjitale then rekord! Mbi 1200 nxënës morën pjesë në javën e kodimit

Java e kodimit është organizim global me qëllim ngritjen e vetëdijesimit të prindërve dhe fëmijëve në gjithë botën rreth mësimit efektiv të teknologjisë informative nga fëmijëria. Gjatë orës se kodimit fëmijët kuptojnë rëndësinë e të mësuarit të programimit si dhe provojnë zbatimin e saj në praktike. Duke marrë parasysh se Shkolla

Mbahet ora e kodimit ne Shkollen Digjitale

Ora e Kodimit është lëvizje globale që përfshin dhjetëra miliona pjesëmarrës nga më shumë se 180 shtete ne moshat nga 4 deri 104. Deri me tani me shume se 100 milion persona globalisht kane marre pjese ne oren e kodimit. Ora e Kodimit është prezantim një orësh për shkencat kompjuterike, i dizajnuar të demistifikojë kodimin