Online pagesat nga ketu jane valide vetem per Gjakove. Per qytetet tjera te lutem zgjidhe edhe njehere qytetin!

Kursi i rregullt per programim

1 Femije

Intenziteti: 2 ose 3 here ne jave
Kohezgjatja: 150 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 35 € / muaj

Paguaj Online

Kursi i rregullt per programim

2 Femije

Intenziteti: 2 ose 3 here ne jave
Kohezgjatja: 150 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 60 € / muaj

Paguaj Online

Kursi gjysem intenziv

1 Femije

Intenziteti: 1 here ne jave
Kohezgjatja: 100 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 25 € / muaj

Paguaj Online

Oferta HOUR OF CODE

1 Femije

Lirimi vlene vetem per klient te caktuar qe
kane perfituar nga oferta gjate muajve Dhjetor/Janar
Tani oferta nuk vlen per klient tjere


Cmimi: 30 € / muaj

Paguaj Online

Pagesat permes bankes vetem per klientat ne Gjakove

Banka : BPB – Shkolla Digjitale -Tech Edu Shpk
Numri I Xhirollogarisë : 1306001002760568
Përshkrimi : Emri dhe Mbiemri I fëmijës – Muaji I pagesës
Ju lutemi te na dergoni konfirmimin ne email: [email protected]

Regjistrohu Tani

Mbi 1500 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani