Online pagesat jane valide vetem per Prishtine dhe Ferizaj. Per qytete tjera do te njoftoheni kur jane te mundshme.

Kursi i rregullt per programim

1 Femije

Intenziteti: 2 ose 3 here ne jave
Kohezgjatja: 150 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 35 € / muaj

Paguaj Online

Kursi i rregullt per programim

2 Femije

Intenziteti: 2 ose 3 here ne jave
Kohezgjatja: 150 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 60 € / muaj

Paguaj Online

Kursi gjysem intenziv

1 Femije

Intenziteti: 1 here ne jave
Kohezgjatja: 100 min / jave
Lokacioni: Prishtine dhe Ferizaj

Cmimi: 25 € / muaj

Paguaj Online
Regjistrohu Tani

Mbi 1500 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani