Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 045 301 502 | Mitrovice - 045 301 502|info@shkolladigjitale.com

Discover Prishtina

Home/App Inventor/Discover Prishtina

Project Description

Projekti u realizua nga:

Timur Urcan & Elbion Redenica
Timuri dhe Elbioni gjate kohes se tyre te lire kane arrite te krijojne kompanine e tyre te quajtur TuerLabs. Si projekt te pare ata kane zhvilluar aplikacionin Discover Prishtina qe iu mundeson turisteve te kene navigim me te lehte ne Prishtine duke i gjetur te gjitha pikat me te rendesishme te kryeqytetit.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Shkolla Digjitale