Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 045 301 502 | Mitrovice - 045 301 502|info@shkolladigjitale.com

Image and Emotion AI Analyser

Home/App Inventor/Image and Emotion AI Analyser

Project Description

Projekti u realizua nga:

Ardit Xhaferri

Arditi ka krijuar aplikacion i cili mundeson analizimin e fotografive duke perdore Inteligjencen Artificiale (AI) per analizuar elementet ne fotografi si dhe per te analizuar emocionet e fytyres se nje personi.

Regjistrohu Tani

Mbi 900 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Shkolla Digjitale