Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 045 301 502 | Mitrovice - 045 301 502|info@shkolladigjitale.com

Pet teaser

Home/App Inventor/Pet teaser

Project Description

Projekti u realizua nga:

Bert Gorani

Aplikacioni Pet teaser eshte aplikacion i cili eshte shfrytezuar per analizimin e frekuencave te ndryshme te zerit per te testuar reagimin e kafsheve apo njerezve ndaj tyre

 

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Shkolla Digjitale