Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 045 301 502 | Mitrovice - 045 301 502|info@shkolladigjitale.com

Emra Shqip

Home/App Inventor/Emra Shqip

Project Description

Projekti u realizua nga:

Art Limani
Aplikacioni ka per qellim te i ndihmoje te gjithe sportistet te cilet bejne PushUps (Pompa/Skleka) per ti numeruar ato me lehte dhe per te ruajtur progresin.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Shkolla Digjitale