Shkolla Digjitale me krenari prezanton te gjitha projektet me te mira te nxenesve te Shkolles Digjitale. Kjo faqe do te sherbeje per vendosjen e reklamave nga Gjirafa ku permes se ciles te gjitha fondet e mledhura nga reklamat do te shfrytezohen per te iu mundesuar femijeve bonjak te ndjekin kursin e programimit pa pagese.

Nese jeni te intersuar te dononi dhe te ndihmoni kete kategori te femijeve ju lutem na kontaktoni permes [email protected]

Regjistrohu Tani

Programim per femije te moshes 7 - 18 vjet.

Per femijet sot, teknologjia nuk eshte ndonje risi. Ajo eshte prezente ne cdo sfere te jetes se tyre, prandaj perdorimi nuk eshte sfide por eshte nje aftesi qe per ta eshte shume e natyrshme.

Per kete gjenerate teknologjike, eshte esenciale qe ata te mesohen se si funksionon teknologjia nga brendesia dhe te mesohen qe te kontrollojne ate.

Regjistrohu Tani