Cka eshte

AI Workshop for kids?

AI Workshop per femije eshte planprogram intesiv gjate pushimit pranveror, ku nxenesit mesojne per Inteligjence Artificale dhe Machine Learning te cilat munden me i apliku ne projketet e tyre menjehere pas 1 jave.

OFERTE!

10% Zbritje per Regjistrimet e bera

para dates 15 Mars

Planprogrami ne AI Workshop for kids

tërë ditor

Planprogrami
i Parë

30 Mars - 3 Prill

Cdo dite nga ora 8:00 - 16:30
Dreka e perfishir ne çmim

Zbritje ekstra per dy apo me shume femije te nje familje

Oraret per regjistrim jane ne datat:

01 - 12

Korrik

15 - 26

Korrik

05 - 16

Gusht

19 - 30

Gusht

140 €

126*

*Oferta Vlene per Regjistrimet para 15 Mars

2 orë në dite

Planprogrami
i Dytë

4 JAVE

Cdo dite nga 2 ore ne dite
Orari sipas preferences

Zbritje ekstra per nxenes aktiv te Shkolles Digjitale
Zbritje ekstra per dy apo me shume femije te nje familje

Zgjidhe muajin Korrik ose Gusht ne terminet:

09:00
-
11:00

11:00
-
13:00

14:00
-
16:00

16:00
-
18:00

150

127*

*Oferta Vlene per Regjistrimet para 15 Qershor

Mos e humbni shansin!

vendet jane te limituara

Regjistrohu Tani

Regjistrohu tani duke plotesuar formen me poshte:

Zgjedh Kursin sipas moshes:

Emri *

Mbiemri*

Numri kontaktues *

Email Adresa *

Muaji qe preferoni

Koha qe preferoni (oraret per Summer School 2 ore/dite”

Pasi te shtypni Regjistro, ju lutem pritni deri te perfundohet regjistrimi!

Qyteti