Cka eshte

Shkolla Verore?

Shkolla verore eshte planprogram i dedikuar per aftesi praktike te femijeve ne teknologji si dhe vizita neper kompani relevante.

OFERTE!

15% Zbritje per Regjistrimet e bera

para dates 15 Qershor

Planprogrami ne Shkollen Verore

Swipe to see all the school has to offer!

tërë ditor

Planprogrami
i Parë

2 JAVE

Cdo dite nga 8 ore ne dite
Dreka e perfishire ne çmim

Zbritje ekstra per nxenes aktiv te Shkolles Digjitale
Zbritje ekstra per dy apo me shume femije te nje familje

Oraret per regjistrim jane ne datat:

01 - 12

Korrik

01 - 12

Korrik

01 - 12

Korrik

01 - 12

Korrik

225

192*

*Oferta Vlene per Regjistrimet para 15 Qershore

2 orë në dite

Planprogrami
i Dytë

4 JAVE

Cdo dite nga 2 ore ne dite
Orari sipas preferences

Zbritje ekstra per nxenes aktiv te Shkolles Digjitale
Zbritje ekstra per dy apo me shume femije te nje familje

Zgjidhe muajin Korrik ose Gusht ne terminet:

09:00
-
11:00

09:00
-
11:00

09:00
-
11:00

09:00
-
11:00

150

127*

*Oferta Vlene per Regjistrimet para 15 Qershor

Mos e humbni shancen!

vendet jane te limituara

Regjistrohu Tani

Regjistrohu tani duke plotesuar formen me poshte:

Zgjedh Kursin sipas moshes:

Emri *

Mbiemri*

Numri kontaktues *

Email Adresa *

Muaji qe preferoni

Koha qe preferoni (oraret per Summer School 2 ore/dite”

Pasi te shtypni Regjistro, ju lutem pritni deri te perfundohet regjistrimi!

Qyteti