Test i programimit

Home/Test i programimit

Garë e njohurive në programim!

 

Testo njohuritë dhe FITO njërën prej bursave që Shkolla Digjitale i ofron këtë vit.

 

 

Gara është e hapur deri më 26.10.2017 për të gjithë të interesuarit e moshave 10 deri 18 vjet që dëshirojnë të testojnë njohuritë e tyre të përgjithshme në programim si dhe nuk janë nxënës aktiv në Shkollën Digjitale.

Ai/Ajo që arrin të fitoj vendin e parë duke grumbulluar me se shumti pike ne kohe rekord, do te fitoj tre muaj te mesimit pa pagese ne Shkollen Digjitale

Vendi i dytë do të fitoj dy muaj pa pagesë si dhe vendi i tretë do të fitoj një muaj pa pagesë në Shkollën Digjitale.

Ju lutem ti leni informatat e sakta në mënyrë që Shkolla Digjitale të ketë mundësi të njoftoj fituesit.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani