img img img
header-image

Blog 26 Feb 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Shkolla Digjitale në Samitin më të madh të HR në Kosovë

Në samitin më të madh të HR të organizuar në Kosovë Power to HR - Global HR Summit by KosovaJob, Hana Qerimi ishte pjesë e panelit së bashku me Kaltrina Lloncari nga Mercedes Benz, Benjamin Kadić nga Popcorn Recruiters dhe Serdzan Arnautović nga Meta, ku ndër të tjera u diskutuan sfidat e rekrutimit, rëndësia e brendit si punëdhënës dhe metodat për tejkalimin e sfidave.

"Sot, punëtorët e parë të Shkollës Digjitale dhe StarLabs janë në nivel menaxherial, të cilët janë rritur gradualisht së bashku me zhvillimin e të dy kompanive. StarLabs, që fillimisht kishte vetëm 2 programerë, tani ka mbi 200 të punësuar, duke u bërë kompania më e madhe e zhvillimit softuerik në Kosovë, me më së shumti programerë nga të gjitha kompanitë lokale," tha mes tjerash Hana.

blog-image

More Blogs

header-image
Shkolla Digjitale nderohet me dekoratë dhe mirënjohje nga Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani
View blog
header-image
Suksesi ndërkombëtar i Shkollës Digjitale dhe StarLabs, pjesë e fjalimit inspirues të Presidentes Osmani në Parlamentin Evropian
View blog
header-image
Historia frymëzuese e suksesit në inovacion dhe biznes: Intervista e Hana Qerimi në Drive on D të Radio Dukagjini
View blog
header-image
Pse femijes tim i duhet te mesoj programim
View blog
header-image
A është programimi ngarkesë për fëmijën?
View blog