Shkolla Digjitale është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është shkolla e parë e hapur në Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Maqedoni (5 lokacione), Gjermani (4 lokacione) e cila ofron kurse per femije rreth teknologjisë informative. Kjo shkollë është hapur në muajin Dhjetor 2015 si rezultat i nevojës dhe kërkesës së madhe të gjeneratës së re për mësim, njohuri dhe aktivete per femije më të thelluara mbi këtë fushë.

Planprogrami me të cilin Shkolla Digjitale ofron programim per femije është i bazuar në planprograme nga SHBA. Ky planprogram i dedikuar për mësimin e fëmijëve, i cili i plotëson të gjitha standardet e nevojshme, është inkuadruar si planprogram i rregullt në shkollat fillore të Amerikës dhe Europës.

Planprogrami i Shkollës Digjitale është i validuar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe në fund të përfundimit fëmijët çertifikohen me titullin Junior Programmer.

Programim Bazik

7-11vjet
  • Viti 1 – Krijim i lojërave
  • Viti 2 – Krijim i 3D lojërave
  • Viti 3 – Krijim i aplikacioneve

Programim i Avansuar

12-15vjet
  • Viti 1 – Krijim i lojërave
  • Viti 2 – Krijim i aplikacioneve
  • Viti 3 – Krijim i webfaqeve

Programim Profesional

16-18vjet
  • Viti 1 – HTML, CSS, JS, Bootstrap
  • Viti 2 – PHP & MYSQL
  • Viti 3 – Android Development
« 1 of 26 »
Regjistrohu Tani

Programim per femije.

Per femijet sot, teknologjia nuk eshte ndonje risi. Ajo eshte prezente ne cdo sfere te jetes se tyre, prandaj perdorimi nuk eshte sfide por eshte nje aftesi qe per ta eshte shume e natyrshme.

Per kete gjenerate teknologjike, eshte esenciale qe ata te mesohen se si funksionon teknologjia nga brendesia dhe te mesohen qe te kontrollojne ate.

Regjistrohu Tani
[huge_it_videogallery id="2"]
Learning to write programs stretches your mind, and helps you think better, creates a way of thinking about things that I think is helpful in all domains.
Bill Gates, Microsoft
In fifteen years we’ll be teaching programming just like reading and writing… and wondering why we didn’t do it sooner.
Mark Zuckerberg, Facebook
Everyone should know how to program a computer, because it teaches you how to think.
Steve Jobs, Apple
Don’t just play on you phone, program it.
Barack Obama, President of USA
From phones to cars to medicine, technology touches every part of our lives. If you can create technology, you can change the world
Susan Wojcicki, CEO, Youtube