Grupmoshat 8 - 11 vjeç

image
 • Niveli 1

 • icon
  Mëso bazat dhe konceptet e programimit
 • icon
  Mëso njohuri për shkencat kompjuterike dhe zgjdhjen e problemeve kompjuterike
 • Niveli 2

 • icon
  Mëso programim përmes blloqeve logjike
 • icon
  Krijo aplikacione të personalizuara në Scratch
 • Niveli 3

 • icon
  Mëso programim më kompleks
 • icon
  Krijo lojëra 3D, animacione si dhe programe kompjuterike për PC, IOS dhe Android

Apliko tani dhe bëhu kampion.