Prishtine - 045 301 502 | Ferizaj - 044 415 300 | Prizren - 045 301 502 | Mitrovice - 045 301 502|info@shkolladigjitale.com

Regjistrohu

Home/Regjistrohu

Regjistrohu tani permes formes me poshte:

Zgjedh Kursin sipas moshes:
Programim 7-15 vjeçProgramim 16-18 vjeç

Emri dhe Mbiemri *

Mosha*

Numri kontaktues *

Email Adresa *

Koha qe preferoni*

Zgjedh Qytetin:
Prishtine - UlpianePrishtine - TophaneFerizajPrizrenMitrovice

Pasi te shtypni Regjistro, ju lutem pritni deri te perfundohet regjistrimi!

Programim per moshat 7 – 15

 • Kohezgjatja: 1 vit akademik
 • Grupi: 8 – 18 femije
 • Intenziteti: 2 herë në jave nga 1 orë e gjysë (akademike)
 • Cmimi: 35 EUR / Muaj

Programim per moshat 16 – 18

 • Kohezgjatja: 1 vit akademik
 • Grupi: 8 – 18 nxenes
 • Intenziteti: 2 herë në jave nga 1 orë e gjysë (akademike)
 • Cmimi: 35 EUR / Muaj

Sherbimet tjera:

 • Çertifikimi – Pasi qe femijet kalojne me sukses ciklin e programimit, ata certifikohen nga Shkolla Digjitale dhe Ministria e Arsimit me titullin Junior Programmer.
 • SMS Njoftimet – Prinderit do te njoftohen permes SMS mesazheve per mungesa te femijeve te tyre, gjithashtu per lajmerime dhe informata tjera me vlere.
 • Monitorim Online – Prinderit kane casje online ne panelin monitorues te progresit te femijeve te tyre, ku permes saj munden me e shiku ecurine e punes ne cdo kohe.
 • Kino ne Shkolle – Cdo te shtune, Shkolla organizon diten e filmit, ku femijet se bashku me instruktoret e tyre kane mundesine te shikojne filma edukativ me teme teknologjine dhe te zhvillojne debate te ndryshme
 • Summer Camp & School -Femijet e shkolles e kane te drejten per pjesemarrje ne Summer Camp & School.