BLOG

header-img

Blog 02 Jul 2024

Shkolla Digjitale në Takimin e Parë Biznesor Kosovë-Poloni në Varshavë

header-img

Blog 11 Jun 2024

Sukseset e franshizave të Shkollës Digjitale

header-img

Blog 10 Jun 2024

Digital Parenthood Conference organizohet për herë të parë në Kosovë

header-img

Blog 07 Jun 2024

Pse fëmijët tuaj duhet të jenë pjesë e Shkollës Verore?

header-img

Blog 03 Jun 2024

Nxënësit e Shkollës Digjitale në Ferizaj dhe Tetovë, fitojnë vendet e para në një prej hackathonëve më të mëdha në Ballkan

header-img

Blog 30 May 2024

Prindërimi Digjital: Aplikacionet që ju ndihmojnë të menaxhoni fëmijët tuaj në paisjet digjitale

header-img

Blog 03 May 2024

Shkolla Digjitale po formon gjeneratat e ardhshme të vajzave talente në teknologji

header-img

Blog 25 Mar 2024

Nxënësit e Shkollës Digjitale premtojnë shumë për të ardhmen në TIK dhe tregun e punës

header-img

Blog 13 Mar 2024

Hana Qerimi fiton çmimin 'Young Woman Entrepreneur'

header-img

Blog 26 Feb 2024

Shkolla Digjitale në Samitin më të madh të HR në Kosovë

header-img

Blog 24 Feb 2024

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, mirëpriti dhe shprehi përkrahjen e tij për aktivitetet e Shkollës Digjitale

header-img

Blog 24 Feb 2024

Zhvillimi dhe rrugëtimi i Shkollës Digjitale dhe StarLabs në STARTUP ECOSYSTEM: Experts Insights në Tiranë!

header-img

Blog 16 Feb 2024

Bordi i Odës Ekonomike Gjermano Kosovare pritet nga Zyra e Kancelarit Gjerman

header-img

Blog 06 Feb 2024

Dita e Internetit më të Sigurt: Metoda si të mbroheni online

header-img

Blog 19 Jan 2024

Rritja e dukshme e numrit të vajzave në teknologji

header-img

Blog 12 Jan 2024

Drejtuesit e Shkollës Digjitale, takohen me sipërmarrësin dhe liderin e teknologjisë nga Izraeli

header-img

Blog 10 Jan 2024

Rrugëtimi i suksesit: Shkolla Digjitale dhe arritjet gjatë vitit 2023

header-img

Blog 04 Jan 2024

Historia frymëzuese e suksesit në inovacion dhe biznes: Intervista e Hana Qerimi në Drive on D të Radio Dukagjini

header-img

Blog 29 Dec 2023

Shkolla Digjitale nderohet me dekoratë dhe mirënjohje nga Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani

header-img

Blog 08 Dec 2023

Shkolla Digjitale, përfituese e grantit të ndarë nga Aktiviteti i USAID-it për zhvillimin e fuqisë punëtore të udhëhequr nga sektori privat, që financohet nga USAID dhe implementohet nga IREX

header-img

Blog 27 Nov 2023

November Code Fest: Sfida 48 orëshe, një ngjarje frymëzuese e kodimit në Shkollën Digjitale

header-img

Blog 15 Nov 2023

Drejtuesja e Shkollës Digjitale, Hana Qerimi pjesë e delegacionit të Presidentes Osmani në Web Summit

header-img

Blog 22 Aug 2023

Intervista e Hana Qerimit në televizionin ndërkombëtar të Polonisë, thekson potencialin e rinisë së Kosovës

header-img

Blog 18 Aug 2023

Sukseset e StarLabs dhe Shkollës Digjitale, pjesë e artikullit nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim

header-img

Blog 11 Aug 2023

Shkolla Digjitale dhe StarLabs ngriten në qendër të vëmendjes në revistën ‘The Econimist’, si protagoniste të inovacionit dhe suksesit

header-img

Blog 19 Jul 2023

Rrugëtimi i Shkollës Digjitale dhe StarLabs: Intervista e Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj në Radio Urban FM

header-img

Blog 12 Jul 2023

Nënkryetari i Prishtinës, z. Alban Zogaj viziton Shkollën Digjitale dhe StarLabs

header-img

Blog 07 Jul 2023

Hana Qerimi, e para në revistën "40 under 40" nga BLOconomy dhe Wood World Albania

header-img

Blog 29 Jun 2023

Shkolla Digjitale në konferencën "Pirate Summit”, në Gjermani

header-img

Blog 22 Jun 2023

Liderët e bizneseve më të mëdha në Zvicër vizitojnë Shkollën Digjitale dhe StarLabs

header-img

Blog 14 Jun 2023

Suksesi ndërkombëtar i Shkollës Digjitale dhe StarLabs, pjesë e fjalimit inspirues të Presidentes Osmani në Parlamentin Evropian

header-img

Blog 30 May 2023

Pesë arsye pse duhet të jeni pjesë e Shkollës Verore

header-img

Blog 25 Apr 2023

Lumir Abdixhiku viziton Shkollën Digjitale dhe StarLabs, potenciali i IT-së në qendër të diskutimit

header-img

Blog 15 Mar 2023

Melos Shabani, nxënësi i radhës i suksesshëm i punësuar në Shkollën Digjitale Ferizaj

header-img

Blog 14 Jan 2023

ChatGPT, chatboti i jashtëzakonshëm i Inteligjencës Artificiale

header-img

Blog 30 Dec 2022

Pse 2022 ishte një Vit i Suksesshëm për Shkollën Digjitale?

header-img

Blog 21 Nov 2022

Nga Shkolla Digjitale, drejt ëndrrave të mëdha

header-img

Blog 03 Oct 2022

Nxënësit tanë të suksesshëm, sot pjesë e stafit të Shkollës Digjitale

header-img

Blog 30 May 2022

Pse fëmijët duhet të marrin pjesë në Shkollën Verore?

header-img

Blog 12 Apr 2022

Gjenerata e dytë e Shkollës Digjitale, përfituese e praktikës në StarLabs

header-img

Blog 21 Mar 2022

Njihuni me Artin, dikur nxënës sot i punësuar në StarLabs

header-img

Blog 08 Mar 2022

Blinera dhe Jora, dy sukseset e radhës në fushën e programimit

header-img

Blog 15 Feb 2022

Denisi 16 vjeçar, sot drejton kompaninë e tij

header-img

Blog 20 Jan 2022

Kursi online i programimit, i ndjekur nga shumë nxënës

header-img

Blog 20 Dec 2021

Përmbyllja e vitit 2021 me kampionët e November Code Fest 2021

header-img

Blog 09 Nov 2021

Pjesë e botës së programimit qysh nga mosha 8 vjeçare

header-img

Blog 12 Oct 2021

Intervistë me nxënësin tonë të muajit, Dion Osmani

header-img

Blog 20 Sep 2021

Dikur nxënëse, sot instruktore në kursin e programimit

header-img

Blog 22 Jul 2021

Pse fëmija juaj duhet të ndjek Shkollën Verore?

header-img

Blog 22 Apr 2021

Ish- Presidentja Jahjaga në mbështetje të vajzave në TIK

header-img

Blog 31 Mar 2021

28 nxënës përfitojnë praktikë në StarLabs

header-img

Blog 05 Mar 2021

Inspironi vajzat në udhëtimin e tyre në botën e teknologjisë

header-img

Blog 28 Dec 2020

Si funksionon Shkolla Digjitale online?

header-img

Blog 28 Dec 2020

Si ta përdorim telefonin si mikrofon ne PC?

header-img

Blog 26 Nov 2020

Metodologjia më e re e mësimdhënies në botë

header-img

Blog 26 Nov 2020

Vajzat në TIK

header-img

Blog 11 Dec 2017

Shkolla Digjitale then rekord! Mbi 1200 nxënës morën pjesë në javën e kodimit

header-img

Blog 16 Jun 2017

Reagim në lidhje me lojën Balena Blu dhe si t`i mbrojmë fëmijët nga rreziqe të tilla.