img img img
header-image

Blog 13 Mar 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Hana Qerimi fiton çmimin 'Young Woman Entrepreneur'

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal në Sarajevë, në mesin e rreth 250 nominimeve këtë vit, ka zgjedhur Hana Qerimi si 'Gruaja e re Sipërmarrëse e Ballkanit Perëndimor' dhe një nga gratë sipërmarrëse të vitit 2023, për kontributin e saj në ndërmarrësi dhe inovacion përmes Shkollës Digjitale dhe StarLabs.

Hana vazhdon të vlerësohet për ndikimin e saj në fushën e TIK, duke udhëhequr në zhvillimin e inovacionit në rajonin e Ballkanit dhe jo vetëm.

Juria vlerësuese e kësaj gare ishin:
Andriola Kambo, Union of Albanian Municipalities;
Brankica Rakovic, kryeredaktore e revistës Lola dhe pronare e agjencisë së marketingut digjital Dot Media;
Shqipe Breznica, Drejtoreshë Vendore në Hilfe zur Selbsthilfe e.V.;
Branimir Zugic, Bashkëthemelues dhe Drejtor i Programit, Industries Creative dhe Media Forum Kotor;
Zagorka Blazevska, CEO Vita Nova dhe Jelena Mihajloviq-Tanasijević, shefe e Departamentit për Zhvillim Ekonomik Lokal, Asociacioni i Autoriteteve Lokale në Serbi.

Falënderojmë RCC për vlerësimin e tyre!

Lexoni artikullin e plotë.

More Blogs

header-image
Pse programimi konsiderohet si alfabeti i kohes digjitale
View blog
header-image
Historia frymëzuese e suksesit në inovacion dhe biznes: Intervista e Hana Qerimi në Drive on D të Radio Dukagjini
View blog
header-image
Njihuni me Artin, dikur nxënës sot i punësuar në StarLabs
View blog
header-image
Pesë arsye pse duhet të jeni pjesë e Shkollës Verore
View blog
header-image
Rrugëtimi i Shkollës Digjitale dhe StarLabs: Intervista e Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj në Radio Urban FM
View blog