img img img
header-image

Blog 12 Jul 2023

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Nënkryetari i Prishtinës, z. Alban Zogaj viziton Shkollën Digjitale dhe StarLabs

Shkolla Digjitale dhe StarLabs kanë mirëpritur në vizitë gjatë ditës së sotme nënkryetarin e Komunës së Prishtinës, z. Alban Zogaj.

Bashkëthemeluesit dhe drejtuesit e Shkollës Digjitale dhe StarLabs, Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj i prezantuan nënkryetarit të Prishtinës ambientet e të dy kompanive duke i paraqitur gjithashtu punën kreative të nxënësve pjesë e programit atraktiv të Shkollës Verore.

blog-image

Z. Alban Zogaj përgëzoi krerët e kompanisë për punën ndër vite duke shprehur gjithashtu vullnetin për të bashkëpunuar në të ardhmen.

Ne vlerësojmë shumë kohën që z. Zogaj ndau me ne gjatë ditës së sotme për të parë nga afër punën tonë.

More Blogs

header-image
A është programimi ngarkesë për fëmijën?
View blog
header-image
Shkolla Digjitale dhe StarLabs ngriten në qendër të vëmendjes në revistën ‘The Econimist’, si protagoniste të inovacionit dhe suksesit
View blog
header-image
Rrugëtimi i Shkollës Digjitale dhe StarLabs: Intervista e Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj në Radio Urban FM
View blog
header-image
Çka mesojne femijet ne Shkollen Digjitale?
View blog
header-image
7 arsye pse fëmija juaj duhet të mësoj programim
View blog