img img img
header-image

Blog 24 Feb 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 1 min

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, mirëpriti dhe shprehi përkrahjen e tij për aktivitetet e Shkollës Digjitale

Drejtuesit e Shkollës Digjitale, Darsej Rizaj dhe Hana Qerimi bashkë me ekipin nga Shkolla Digjitale Tirane takuan kryetarin e Bashkisë në Tiranë, Erion Veliaj me të cilin diskutuan për inovacionin në arsim dhe nevojën për aftësimin e të rinjve të kryeqytetit me njohuritë e nevojshme në teknologji dhe programim.

Falënderojmë kryetarin për mikëpritjen dhe mbështetjen e treguar për bashkëpunimin me Shkollën Digjitale në Tiranë.

blog-image

More Blogs

header-image
Veshtrim personal per gjeneraten e re digjitale
View blog
header-image
Çka mesojne femijet ne Shkollen Digjitale?
View blog
header-image
Pse fëmija juaj duhet të ndjek Shkollën Verore?
View blog
header-image
Hana Qerimi, e para në revistën “40 under 40” nga BLOconomy dhe Wood World Albania
View blog
header-image
Si funksionon Shkolla Digjitale online?
View blog