img img img
header-image

Blog 02 Jul 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Shkolla Digjitale në Takimin e Parë Biznesor Kosovë-Poloni në Varshavë

Shkolla Digjitale u ftua nga USAID dhe Ambasadori i Kosovës në Poloni, z. Drilon Gashi, për të marrë pjesë në takimin e parë biznesor Kosovë-Poloni në Varshavë!

Në këtë ngjarje të rëndësishme, Hana Qerimi ishte një ndër përfaqësuesit kryesorë të Kosovës. Takimi, i organizuar nga USAID dhe Misioni i Kosovës në Poloni, bashkoi 14 biznese dinamike kosovare që diskutuan mundësitë e bashkëpunimit me sipërmarrës polakë për të eksploruar tregje të reja dhe mundësi investimi.

blog-image

Gjatë prezantimit të saj, Hana ndau me pjesëmarrësit zhvillimet dhe përparimet në sektorin e teknologjisë në Kosovë, duke theksuar historinë dhe sukseset e Shkollës Digjitale dhe StarLabs ndër vite. Ajo vuri në pah mundësitë e shumta që këto iniciativa ofrojnë për afrimin e Kosovës me Evropën, duke krijuar ura të reja bashkëpunimi dhe zhvillimi.

Ky takim shënon një hap të rëndësishëm drejt zgjerimit të bashkëpunimit ekonomik dhe teknologjik mes Kosovës dhe Polonisë, duke krijuar mundësi të reja për bizneset dhe investitorët nga të dyja vendet.

blog-image

More Blogs

header-image
Mbahet ora e kodimit ne Shkollen Digjitale
View blog
header-image
ChatGPT, chatboti i jashtëzakonshëm i Inteligjencës Artificiale
View blog
header-image
Denisi 16 vjeçar, sot drejton kompaninë e tij
View blog
header-image
Jona Durguti
View blog
header-image
Pse fëmijët tuaj duhet të jenë pjesë e Shkollës Verore?
View blog