img img img
header-image

Blog 03 Jun 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Nxënësit e Shkollës Digjitale në Ferizaj dhe Tetovë, fitojnë vendet e para në një prej hackathonëve më të mëdha në Ballkan

Në hackathonin 48 orësh, Junction X Tirana, në mesin e mbi 250 programerëve nga e gjithë bota, nxënësit nga Shkolla Digjitale në Ferizaj, me projektin e tyre fituan çmimin e parë, duke arritur të zgjidhin problemet reale që ishin paraqitur nga kompani të ndryshme.

Ndërsa, nxënësit nga Digital School Macedonia fituan çmimin e parë në sfidën e ProCredit Bank, me projektin e tyre inovativ për të ndihmuar përdoruesit të menaxhojnë të ardhurat e tyre në mënyrë më efektive.

Këto fitore të mëdha, jo vetëm që na bëjnë krenar, por gjithashtu shfaq talentin dhe kreativitetin e nxënësve tanë.

blog-image
blog-image

More Blogs

header-image
November Code Fest: Sfida 48 orëshe, një ngjarje frymëzuese e kodimit në Shkollën Digjitale
View blog
header-image
Reagim në lidhje me lojën Balena Blu dhe si t`i mbrojmë fëmijët nga rreziqe të tilla
View blog
header-image
Mesimi i logjikes permes lojes
View blog
header-image
Pse programimi konsiderohet si alfabeti i kohes digjitale
View blog
header-image
Pse fëmijët tuaj duhet të jenë pjesë e Shkollës Verore?
View blog