img img img
header-image

Blog 24 Feb 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Zhvillimi dhe rrugëtimi i Shkollës Digjitale dhe StarLabs në STARTUP ECOSYSTEM: Experts Insights në Tiranë!

Hana Qerimi, ishte pjesë e panelit së bashku me Kamen Bankovski, partner në Vitosha Venture Partners, Rumen Iliev, partner në LAUNCHub Europe dhe Kushtrim Shala, bashkë-themelues i ICTSmedia dhe ICTSlab.

Në diskutimet e tyre, paneli u fokusua në rëndësinë e fondeve investive për startupe si dhe ndikimin e tyre në avancimin e ekosistemit të startupeve në Europën Juglindore.

blog-image

Forumi Keiretsu Forum SEE në Ballkanin Perëndimor është rrjeti kryesor i investimeve në kapital privat global që operon në Evropën Juglindore, i cili ka për qëllim për të lidhur investitorët e Evropës Juglindore dhe globalë me startupe inovative.

Ky event bashkoi sipërmarrës dhe profesionistë të fushës së startup-ve dhe inovacionit për të ndarë përvojat, idetë dhe tendencat më të fundit në ekosistemin e startups.

blog-image
blog-image

More Blogs

header-image
Metodologjia më e re e mësimdhënies në botë
View blog
header-image
Suksesi ndërkombëtar i Shkollës Digjitale dhe StarLabs, pjesë e fjalimit inspirues të Presidentes Osmani në Parlamentin Evropian
View blog
header-image
Bordi i Odës Ekonomike Gjermano Kosovare pritet nga Zyra e Kancelarit Gjerman
View blog
header-image
Denisi 16 vjeçar, sot drejton kompaninë e tij
View blog
header-image
Shkolla Digjitale në Samitin më të madh të HR në Kosovë
View blog