img img img
header-image

Blog 29 Dec 2023

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Shkolla Digjitale nderohet me dekoratë dhe mirënjohje nga Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani

Në ceremoninë e ndarjes së dekoratave dhe mirënjohjeve, Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, vlerësoi punën dhe angazhimin e Shkollës Digjitale, duke e nderuar me dekoratë dhe mirënjohje për kontributin në Teknologji Informative dhe zhvillimin e shkathtësive tek të rinjtë.

Në këtë moment të jashtëzakonshëm për ne, falënderojmë Presidenten Osmani për këtë nder dhe vlerësim të madh, në veçanti ndaj bashkëthemeluesve të Shkollës Digjitale, Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj.

Mbesim të frymëzuar dhe të angazhuar për të ndërtuar një mjedis inovativ dhe për të përgatitur gjeneratat e reja për një të ardhme të suksesshme në botën e teknologjisë informative.

blog-image

More Blogs

header-image
Profesionet – Dje, Sot dhe Nesër
View blog
header-image
Liburna Mehmeti
View blog
header-image
Jona Durguti
View blog
header-image
Drejtuesja e Shkollës Digjitale, Hana Qerimi pjesë e delegacionit të Presidentes Osmani në Web Summit
View blog
header-image
Hana Qerimi, e para në revistën “40 under 40” nga BLOconomy dhe Wood World Albania
View blog