img img img
header-image

Blog 12 Jan 2024

Shkolla Digjitale

author-image
🕑 2 min

Drejtuesit e Shkollës Digjitale, takohen me sipërmarrësin dhe liderin e teknologjisë nga Izraeli

Drejtuesit e Shkollës Digjitale dhe StarLabs, Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj, patën kënaqësinë të takoheshin dhe të ndanin një drekë pune me sipërmarrësin dhe liderin e teknologjisë, Eyal Waldman, nga Izraeli, së bashku me përfaqësues nga komuniteti ynë i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.

Zhvillimi i sektorit të TIK është një nga fushat për të cilat mund të krenohemi si shtet, prandaj Shkolla Digjitale dhe StarLabs vazhdojnë të luajnë një rol të jashtëzakonshëm në aftësimin dhe punësimin e të rinjve, duke kthyer startup-e në marka globale me mbi 500 vendndodhje në mbarë botën.

Falënderojmë Ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, për ftesën në këtë takim, i cili ka shërbyer për të njoftuar dhe prezantuar potencialin e jashtëzakonshëm që ka komuniteti ynë i TIK-ut.

blog-image
blog-image

More Blogs

header-image
Blinera dhe Jora, dy sukseset e radhës në fushën e programimit
View blog
header-image
Shkolla Digjitale në konferencën “Pirate Summit”, në Gjermani
View blog
header-image
Sukseset e franshizave të Shkollës Digjitale
View blog
header-image
Bordi i Odës Ekonomike Gjermano Kosovare pritet nga Zyra e Kancelarit Gjerman
View blog
header-image
Metodologjia më e re e mësimdhënies në botë
View blog