img img img
header-image

Blog 17 Dec 2015

Darsej Rizaj

author-image
🕑

Mbahet ora e kodimit ne Shkollen Digjitale

Ora e Kodimit është lëvizje globale që përfshin dhjetëra miliona pjesëmarrës nga më shumë se 180 shtete ne moshat nga 4 deri 104. Deri me tani me shume se 100 milion persona globalisht kane marre pjese ne oren e kodimit.
Ora e Kodimit është prezantim një orësh për shkencat kompjuterike, i dizajnuar të demistifikojë kodimin dhe të dëshmojë që çdo kush mund të mësojë gjërat bazike.

Çdo nxënës duhet t’i jepet mundësia të mësojë shkencën kompjuterike. Kjo ndihmon në aftësitë e zgjidhjes së problemave. logjikë dhe kreativitet. Duke e nisur herët, studentët do të kenë bazat e suksesit për çdo karrierë në shekullin e 21-të.
Sot në Shkollën Digjitale për herë të parë kanë marrë pjesë 18 studenta nga shkolla e gjuheve të huaja Britannica ELT. Pothuajse të gjithë studentët kanë arritur të perfundojnë orën e kodimit me sukses. Per shkak te premieres te madhe globale te filmit Star Wars, Shkolla Digjitale ka vendos qe Ora e Kodimit te jete me motive te Star Wars.

Më poshtë mund të shifni një foto galeri të eventit.

blog-image

Momente nga Ora e Kodimit ne Shkollen DIgjitale

blog-image

Femijet mesojne Programim me planprogram te dedikuar per moshat 7 – 15 vjec

Apliko tani dhe bëhu kampion.

More Blogs

header-image
Shkolla Digjitale në Samitin më të madh të HR në Kosovë
View blog
header-image
Lumir Abdixhiku viziton Shkollën Digjitale dhe StarLabs, potenciali i IT-së në qendër të diskutimit
View blog
header-image
Blinera dhe Jora, dy sukseset e radhës në fushën e programimit
View blog
header-image
Gjenerata e dytë e Shkollës Digjitale, përfituese e praktikës në StarLabs
View blog
header-image
Drejtuesit e Shkollës Digjitale, takohen me sipërmarrësin dhe liderin e teknologjisë nga Izraeli
View blog