person_image

Junior Front End Developer

Rubin Pireva

Rubini është nxënës në Shkollen Digjitale për më shumë se 4 vite, dhe Shkolla Digjitale vazhdon të mbetet kursi i tij i preferuar. Gjatë kësaj periudhe katër vjeçare, Rubini ka zhvilluar projekte të shumta, lojëra 2D, animacione të ndryshme, etj.

Së fundi, ai ka zhvilluar një webfaqe lidhur me të ushqyerit e shëndetshëm "Smart Eat" të cilin mund ta vizitoni në linkun më poshtë: shorturl.at/egjO4

Junior Front End Developer

Rubin Pireva

Rubini është nxënës në Shkollen Digjitale për më shumë se 4 vite, dhe Shkolla Digjitale vazhdon të mbetet kursi i tij i preferuar. Gjatë kësaj periudhe katër vjeçare, Rubini ka zhvilluar projekte të shumta, lojëra 2D, animacione të ndryshme, etj.

Së fundi, ai ka zhvilluar një webfaqe lidhur me të ushqyerit e shëndetshëm "Smart Eat" të cilin mund ta vizitoni në linkun më poshtë: shorturl.at/egjO4

Related Success Stories

person-image
Shpat Huruglica
person-image
Drin Ramadani
person-image
Jon Kabashi
person-image
Ledion Selimaj
person-image
Erta Ahmeti