person_image

Junior Front End Developer

Andrra Sopi

Andrra është nxënëse në Shkollen Digjitale për më shumë se 3 vite. Mes projekteve të shumta të saj, Andrra ka zhvilluar edhe një webfaqe për biznesin e motrës së saj.

Qysh tani, në moshën 15 vjeçare, ka filluar të shqyrtojë ofertat për të përfunduar praktikën në kompani të ndryshme vendore.

"Unë zhvilloj aplikacione dhe lojëra tash e 3 vite dhe shoh se kodimi më ofron fleksibilitet në karrierë."

Junior Front End Developer

Andrra Sopi

Andrra është nxënëse në Shkollen Digjitale për më shumë se 3 vite. Mes projekteve të shumta të saj, Andrra ka zhvilluar edhe një webfaqe për biznesin e motrës së saj.

Qysh tani, në moshën 15 vjeçare, ka filluar të shqyrtojë ofertat për të përfunduar praktikën në kompani të ndryshme vendore.

"Unë zhvilloj aplikacione dhe lojëra tash e 3 vite dhe shoh se kodimi më ofron fleksibilitet në karrierë."

Related Success Stories

person-image
Ardit Xhaferi
person-image
Shpat Muriqi
person-image
Ubejd Hetemi
person-image
Andrra Sopi
person-image
Dion Maralusha