person_image

Junior Front End Developer

Erika Arllati

Në mesin e shumë nxënësve të suksesshëm bën pjesë edhe Erika, e cila me një talent të jashtëzakonshëm për krijime digjitale ka arritur të harmonizojë edhe me fushën e programimit. Deri më tani në të gjitha nivelet ajo ka krijuar karakteret dhe të gjitha elementet për lojën e sajë në formën më origjinale.

Tashmë ajo vazhdon të ndjekë kursin për nivel të avancuar si Front-End Developer, duke treguar përkushtim dhe profesionalizëm edhe pse është vetëm 15 vjeç. Ajo i krijon të gjitha dizajnet për webfaqet e saj:

Kliko këtu për të vizituar faqen

Junior Front End Developer

Erika Arllati

Në mesin e shumë nxënësve të suksesshëm bën pjesë edhe Erika, e cila me një talent të jashtëzakonshëm për krijime digjitale ka arritur të harmonizojë edhe me fushën e programimit. Deri më tani në të gjitha nivelet ajo ka krijuar karakteret dhe të gjitha elementet për lojën e sajë në formën më origjinale.

Tashmë ajo vazhdon të ndjekë kursin për nivel të avancuar si Front-End Developer, duke treguar përkushtim dhe profesionalizëm edhe pse është vetëm 15 vjeç. Ajo i krijon të gjitha dizajnet për webfaqet e saj:

Kliko këtu për të vizituar faqen

Related Success Stories

person-image
Bleron Hasani
person-image
Rubin Pireva
person-image
Elsa Vehapi
person-image
Dion Osmani
person-image
Shkëlqim Beselica