person_image

Junior Front End Developer

Diamant Begolli

Diamanti ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 6 vite.

"Programimi ju trajnon mendjen, ju ndihmon të mendoni më mirë si dhe është i dobishëm edhe në fusha të tjera", ka thënë ai.

Junior Front End Developer

Diamant Begolli

Diamanti ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 6 vite.

"Programimi ju trajnon mendjen, ju ndihmon të mendoni më mirë si dhe është i dobishëm edhe në fusha të tjera", ka thënë ai.

Related Success Stories

person-image
Joni Keçi
person-image
Laida Rusinovci
person-image
Bert Gorani
person-image
Andrra Sopi
person-image
Rubin Emini