person_image

Junior Front End Developer

Atik Ahmetaj

Atiku është nxënës në Shkollën Digjitale për më shumë se 4 vite dhe mund të themi se është një entuziasti i madh i programimit.

Gjatë kësaj periudhe, ai ka zhvilluar webfaqe të shumta, ku së fundi ka zhvilluar një webfaqe lidhur me fitnes të cilën mund ta vizitoni në linkun më poshtë: shorturl.at/wGMOW

Junior Front End Developer

Atik Ahmetaj

Atiku është nxënës në Shkollën Digjitale për më shumë se 4 vite dhe mund të themi se është një entuziasti i madh i programimit.

Gjatë kësaj periudhe, ai ka zhvilluar webfaqe të shumta, ku së fundi ka zhvilluar një webfaqe lidhur me fitnes të cilën mund ta vizitoni në linkun më poshtë: shorturl.at/wGMOW

Related Success Stories

person-image
Dion Maralusha
person-image
Jon Kabashi
person-image
Ardit Xhaferi
person-image
Lirik Rexhepi
person-image
Edonis Bislimi