person_image

Junior Front End Developer

Elda & Erza Gacaferi

Elda dhe Erza, binjaket e famshme të Shkolles Digjitale, janë pjesë e kursit të programimit për më shumë se 2 vite e gjysmë. Gjatë kësaj peridhe, të dyja janë ndër nxënëset më aktive të shkolles sonë. Ato vazhdimisht zhvillojnë programe dhe lojëra të ndryshme, si dhe janë një ndër ndjekëset më aktive në rrjetin tonë social Instagram edhe TikTok

Mes tjerash, të dyja kanë nga një mesazh për të ndarë me bashkëmoshatarët e tyre.

"Mendimi im për kompjuterin ishte shumë ndryshe, por tashmë ka ndryshuar dhe dëshira për të programuar çdo ditë po rritet, ëndrra ime për tu bërë një programere është duku u realizuar, e gjithë kjo falë Shkolles Digjitale", ka thënë Elda.

"Është ëndrra jonë të bëhemi programere! Më interesant është fakti se ne të dyja jemi motra dhe mësojmë programim në të njejtën kohë. Shkolla Digjitale na shtyen neve për të realizuar ëndrrën tonë. Faleminderit Shkolla Digjitale", ka thënë Erza.

Junior Front End Developer

Elda & Erza Gacaferi

Elda dhe Erza, binjaket e famshme të Shkolles Digjitale, janë pjesë e kursit të programimit për më shumë se 2 vite e gjysmë. Gjatë kësaj peridhe, të dyja janë ndër nxënëset më aktive të shkolles sonë. Ato vazhdimisht zhvillojnë programe dhe lojëra të ndryshme, si dhe janë një ndër ndjekëset më aktive në rrjetin tonë social Instagram edhe TikTok

Mes tjerash, të dyja kanë nga një mesazh për të ndarë me bashkëmoshatarët e tyre.

"Mendimi im për kompjuterin ishte shumë ndryshe, por tashmë ka ndryshuar dhe dëshira për të programuar çdo ditë po rritet, ëndrra ime për tu bërë një programere është duku u realizuar, e gjithë kjo falë Shkolles Digjitale", ka thënë Elda.

"Është ëndrra jonë të bëhemi programere! Më interesant është fakti se ne të dyja jemi motra dhe mësojmë programim në të njejtën kohë. Shkolla Digjitale na shtyen neve për të realizuar ëndrrën tonë. Faleminderit Shkolla Digjitale", ka thënë Erza.

Related Success Stories

person-image
Vesa Breznica
person-image
Edi Berisha
person-image
Eris Sylejmani
person-image
Rron Burani
person-image
Edonis Bislimi