person_image

Software Developer

Denis Hoti

Denis Hoti, 16 vjeç, nxënës në Shkollën Digjitale, tashmë drejton kompaninë e tij "Dookoo" me lokacion në Londër, si punë e përbashkët me disa kolegë të huaj.
Kjo kompani ofron shërbime për Rritje Biznesi dhe Transformim Digjital (Business Growth & Digital Transformation) me teknologjitë më të avancuara dhe me strategji dhe shërbime unike në mbarë botën, dhe Denisi punon remote nga Kosova.

Ai ka krijuar shumë aplikacione dhe uebfaqe profesionale, me të cilat ka marr pjesë në festivale të ndryshme ku edhe ka fituar çmime si: KosICT, November Code Fest, etj.

Software Developer

Denis Hoti

Denis Hoti, 16 vjeç, nxënës në Shkollën Digjitale, tashmë drejton kompaninë e tij "Dookoo" me lokacion në Londër, si punë e përbashkët me disa kolegë të huaj.
Kjo kompani ofron shërbime për Rritje Biznesi dhe Transformim Digjital (Business Growth & Digital Transformation) me teknologjitë më të avancuara dhe me strategji dhe shërbime unike në mbarë botën, dhe Denisi punon remote nga Kosova.

Ai ka krijuar shumë aplikacione dhe uebfaqe profesionale, me të cilat ka marr pjesë në festivale të ndryshme ku edhe ka fituar çmime si: KosICT, November Code Fest, etj.

Related Success Stories

person-image
Drin Ramadani
person-image
Eris Kazazi
person-image
Robert Pira
person-image
Shkëlqim Beselica
person-image
Joni Keçi