RREGULLORJA E SHKOLLËS DIGJITALE


    Duke plotësuar dhe dërguar të dhënat tuaja, ju pranoni Politikën e Privatësisë. Ne do të përpunojmë detajet tuaja dhe do të ju kontaktojmë.

    Për më shumë informata rreth Shkollës Verore shkarkoni dokumentin më poshtë:

    Shkarko   download