person_image

Back End Developer

Robert Pira

Dikur nxënës në Shkollën Digjitale, ndërsa sot në moshën 16 vjeqare, bashkë themelues i Kompanisë për zhvillime softuerike '4BIT'. Roberti, si nxënës në Shkollen Digjitale, ishte edhe fitues i çmimin të parë Rising Stars në Albanian ICT Awards, me aplikacionin e zhvilluar për trashëgiminë kulturore.

Në fund të vitit 2019, së bashku me kolegët e tij nga kursi i programimit, hapën Agjencisë Digjitale 'Fourbit' kur panë mundësinë për të kapur rrjedhën e tregut dhe për të bërë një ndryshim në teknologjinë e informacionit dhe industrinë e programeve kompjuterike, me njohuritë e fituara në Shkollen Digjitale.

Back End Developer

Robert Pira

Dikur nxënës në Shkollën Digjitale, ndërsa sot në moshën 16 vjeqare, bashkë themelues i Kompanisë për zhvillime softuerike '4BIT'. Roberti, si nxënës në Shkollen Digjitale, ishte edhe fitues i çmimin të parë Rising Stars në Albanian ICT Awards, me aplikacionin e zhvilluar për trashëgiminë kulturore.

Në fund të vitit 2019, së bashku me kolegët e tij nga kursi i programimit, hapën Agjencisë Digjitale 'Fourbit' kur panë mundësinë për të kapur rrjedhën e tregut dhe për të bërë një ndryshim në teknologjinë e informacionit dhe industrinë e programeve kompjuterike, me njohuritë e fituara në Shkollen Digjitale.

Related Success Stories

person-image
Ledion Selimaj
person-image
Elda & Erza Gacaferi
person-image
Drin Ramadani
person-image
Joni Keçi
person-image
Etnik Ballata