Grupmoshat 12 - 15 vjeç

image
 • Niveli 1

 • icon
  Mëso bazat dhe konceptet e programimit
 • icon
  Krijo lojëra dhe projekte nga fillimi
 • Niveli 2

 • icon
  Krijo aplikacione mobile në App Inventor
 • icon
  Krijo webfaqe duke mësuar: HTML, CSS, JS dhe Wordpress
 • Niveli 3

 • icon
  Krijo Aplikacione profesionale
 • icon
  Krijo aplikacione Android duke mësuar Java dhe Android Studio

Apliko tani dhe bëhu kampion.