Grupmoshat 16 - 18 vjeç

image
 • Niveli 1

 • icon
  Mëso bazat dhe konceptet e programimit
 • icon
  Krijo lojëra dhe projekte nga fillimi
 • Niveli 2

 • icon
  Krijo aplikacione mobile në App Inventor
 • icon
  Krijo webfaqe duke mësuar : HTML, CSS, JS dhe Wordpress
 • Niveli 3

 • icon
  Krijo aplikacione profesionale
 • icon
  Krijo aplikacione në Android duke mësuar : Java dhe Android Studio

Apliko tani dhe bëhu kampion.