person_image

Front End Developer

Tea Reqica

14-vjeçarja që krijoi dollapin digjital, e cila në vitin 2018 fitoi çmimin “ICT Ylli në Ngritje i Vitit” me aplikacionin “Trashëgimia Kulturore e Prishtinës” dhe aplikacionin “Find My Clothes” në edicionin e VI të Albanian ICT Awards. Objektivi i saj kryesor ishte krijimi i mundësive për lehtësimin e jetës në këtë aspektin e teknologjisë.

Gjatë asaj kohe, si nxënëse e Shkolles Digjitale, u angazhua edhe në punë vullnetare si praktikante gjatë periudhës verore në një nga kompanitë lidere në tregun lokal, Gjirafa.

Front End Developer

Tea Reqica

14-vjeçarja që krijoi dollapin digjital, e cila në vitin 2018 fitoi çmimin “ICT Ylli në Ngritje i Vitit” me aplikacionin “Trashëgimia Kulturore e Prishtinës” dhe aplikacionin “Find My Clothes” në edicionin e VI të Albanian ICT Awards. Objektivi i saj kryesor ishte krijimi i mundësive për lehtësimin e jetës në këtë aspektin e teknologjisë.

Gjatë asaj kohe, si nxënëse e Shkolles Digjitale, u angazhua edhe në punë vullnetare si praktikante gjatë periudhës verore në një nga kompanitë lidere në tregun lokal, Gjirafa.

Related Success Stories

person-image
Art Bekolli
person-image
Shpat Huruglica
person-image
Dion Maralusha
person-image
Amela Kajtazi
person-image
Etnik Ballata