person_image

Back End Developer

Bleron Hasani

Në moshën 17 vjeçare, me aftësitë e fituara në kursin e programimit, Bleroni ka arritut të punësohet në kompaninë Time Frame.

Në Shkollen Digjitale ka mësuar dhe praktikuar gjuhët HTML, CSS, JavaScript, PhP dhe MySQL.

Back End Developer

Bleron Hasani

Në moshën 17 vjeçare, me aftësitë e fituara në kursin e programimit, Bleroni ka arritut të punësohet në kompaninë Time Frame.

Në Shkollen Digjitale ka mësuar dhe praktikuar gjuhët HTML, CSS, JavaScript, PhP dhe MySQL.

Related Success Stories

person-image
Andi Krasniqi
person-image
Bert Gorani
person-image
Amela Kajtazi
person-image
Engjell Berisha
person-image
Elda & Erza Gacaferi