person_image

Back End Developer

Art Bekolli

Nxënës në Shkollën Digjitale qysh në moshën 12 vjecare. Sot, pas 4 viteve, në moshën 16 vjeqare, Arti është bashkë themelues i Kompanisë për zhvillme softuerike 4BIT.

Në fund të vitit 2019, së bashku me kolegët e tij nga kursi i programimit, hapën Agjencisë Digjitale 'Fourbit' kur panë mundësinë për të kapur rrjedhën e tregut dhe për të bërë një ndryshim në teknologjinë e informacionit dhe industrinë e programeve kompjuterike, me njohuritë e fituara në Shkollen Digjitale.

Back End Developer

Art Bekolli

Nxënës në Shkollën Digjitale qysh në moshën 12 vjecare. Sot, pas 4 viteve, në moshën 16 vjeqare, Arti është bashkë themelues i Kompanisë për zhvillme softuerike 4BIT.

Në fund të vitit 2019, së bashku me kolegët e tij nga kursi i programimit, hapën Agjencisë Digjitale 'Fourbit' kur panë mundësinë për të kapur rrjedhën e tregut dhe për të bërë një ndryshim në teknologjinë e informacionit dhe industrinë e programeve kompjuterike, me njohuritë e fituara në Shkollen Digjitale.

Related Success Stories

person-image
Laida Rusinovci
person-image
Ardian Krasniqi
person-image
Vesa Breznica
person-image
Edi Berisha
person-image
Rron Burani