image
WEB DESIGN
Mëso teknikat dhe veglat më të reja të web dizajnit dhe krijo UX /UI (user experience / user interface) per Web dhe App.
image
LEADING DEVELOPER TEAMS
Bëhu gati për punë në sektorin e Teknologjisë duke mësuar metodologjinë Agile të punës, sistemin për menaxhimin e punëve me anë të Trellos si dhe leadership skills.
image
ONLINE STREAMER
Mëso si të përdorësh Open Broadcaster Software (OBS) Studio si një profesionist, për live streaming në Twitch, YouTube, Mixer, dhe platforma të tjera edhe nëse nuk ke ide prej nga të fillosh!
image
ARTIFICIAL INTELLIGENCE
Pavarësisht nëse dëshironi të ndërtoni vetëm algoritme ose të ndërtoni një kompani, kursi i Inteligjencës Artificiale (AI) dhe Machine Learning do t'ju mësojë konceptet kryesore dhe aplikimet e tyre në jetën reale.
image
DevOps
Mëso aftësi praktike për funksionimin e infrastrukturës së teknologjisë në Linux, duke e automatizuar dhe improvizuar shpejtësinë dhe kualitetin e zhvillimit të softuerit.