image
ÇMIME PËR PROJEKTET MË TË MIRA
Nxënësit garojnë në kategori të ndryshme, duke fituar në fund çmime për projektet më të mira, të cilat përzgjedhen me kujdes nga juria profesionale në bazë të elementeve të cilat bëjnë pjesë në kategorinë e nivilit përkatës.

Çmimet të cilat ndahen për nxënësit janë: Best Code Game, Best 2D Game, Best Mobile App, Best Website dhe Best Project of the Year.
image
GARA MË E MADHE E KODIMIT PËR MOSHAT 7-15 VJEÇ
Çdo vit, ne organizojmë November Code Fest ku të gjithë nxënësit tanë nga Kosova garojnë me projektet e tyre teknologjike të realizura gjatë mësimit në Shkollën Digjitale. Shumë shpejt, do të kemi mundësinë të realizojmë garën internacionale edhe me nxënësit tanë në Slloveni, Gjermani, Maqedoni dhe Bosnie e Hercegovinë.

Në këtë garë, prezantohen projektet e nxënësve në këto kategori: zhvillim të lojërave kompjuterike 2D dhe 3D, zhvillim të aplikacioneve mobile dhe zhvillim të webfaqeve. Shkolla Digjitale, përmes nismës së saj vullnetare, ka për qëllim vetëdijësimin e vazhdueshëm të rinisë lidhur me rëndësinë e mësimit të teknonologjisë.