image
Junior Front End Developer
Amela Kajtazi
Junior Front End Developer
Amela Kajtazi
Amela është nxënëse në Shkollen Digjitale për më shumë se 3 vite. Përveç programimit, ajo ka dëshmuar se është pasionante edhe për video lojëra, dhe këtë e ka dëshmuar edhe gjatë pjesëmarrjes së saj aktive në E-Sports tournaments, të cilat i organizon Shkolla Digjitale. Mes projekteve të shumta të saj, Amela ka zhvilluar edhe një webfaqe për klient real, të cilën mund ta vizitoni në linkun më poshtë: shorturl.at/aoEHX "Vajzat dhe djemtë kanë të drejta të barabarta. Sikurse programimi që është drejtim edhe për djem edhe për vajza, ashtu janë edhe video lojërat."
image