image
Full Stack Developer
Ardit Xhaferi
Full Stack Developer
Ardit Xhaferi
Pas 2 vite mësimi në Shkollen Digjitale, Arditi vetëm 15 vjeç u angazhua në punë vullnetare si praktikant gjatë periudhës verore në Kompaninë Zombie Soup. Në vitin 2018 ishte finalist për çmimin “ICT Ylli në Ngritje i Vitit” në Albanian ICT Awards.

Në moshën 17 vjeçare, pas suksesit të treguar në kursin e programimit, Arditi është punësuar në kompaninë motër të Shkolles Digjitale - Starlabs dhe 17 vjeç.