image
Digital Creator
Erika Arllati
Digital Creator
Erika Arllati
Erika, me talentin e jashtëzakonshëm për krijime digjitale ka arritur ta ndërlidhë edhe me fushën e programimit. Deri më tani në të gjitha nivelet ajo ka krijuar karakteret dhe të gjitha elementet për lojën e sajë në formën më origjinale. Tashmë ajo vazhdon të ndjek kursin për nivel të avancuar si Front-End Developer, duke treguar përkushtim dhe profesionalizëm edhe pse është vetëm 15 vjeç.