Build Web Apps Without Coding

Krijoni Web Aplikacione Pa Koduar

Gjatë këtij kursi, do të mësoni se si të ndërtoni web aplikacione funksionale si Facebook, Twitter, ose Airbnb pa koduar.

Kjo do të praktikohet duke përdorur funksionet e krijuara paraprakisht të cilat mundësojnë krijimin e softuerëve të ndryshëm profesional. Kursi do të zgjasë një javë, dhe pas përfundimit të kursit do të jeni të aftë për të krijuar aplikacionet tuaja.
right-image
image

Artificial Intelligence

Inteligjenca Artificiale

Pavarësisht nëse dëshironi të ndërtoni vetëm algoritme ose të ndërtoni një kompani, kursi i Inteligjencës Artificiale (AI & Machine Learning) do t'ju mësoj konceptet kryesore dhe aplikimet e tyre në jetën reale. Ju do të keni mundësine të mësoni logjikën se si funksionojnë aplikacionet e ndryshme qe i përdorim në jetën reale si: Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana, etj.

Gjatë kursit ju do të krijoni projektet tuaja duke aplikuar këto njohuri.

Music Production

Produksion Muzikor

Gjatë këtij kursi ju do të mësoni se si të krijoni ritme muzikore(beats), ku mësohet inçizimi, editimi dhe krijimi i muzikës duke krijuar muzikë të stilit të artistëve të njohur si: Dua Lipa, Avicii dhe Martin Garrix.

Kursi do të zgjasë një javë, dhe në fund të kursit ju do të jeni të gatshëm të krijoni muzikë sipas deshirës suaj me aftesitë e fituara.
right-image
image

Web Design (User Interface/
User Experience Design)

Web Dizajn (Dizajn i ndërfaqës/
Eksperiencës së përdoruesit)

Mësoni teknikat dhe veglat më të reja të web dizajnit me fokus në dizajnimin e ndërfaqës/ eksperiencës së përdoruesit(UI/ UX) për Web dhe App. Kursi ka për qëllim aftësimin e nxënësëve në zhvillimin e të menduarit nga perspektiva e klientit/përdoruesit për të dizajnuar produketet.

Gjatë kursit do të mësoni të zhvilloni identitetin e faqes suaj dhe të identifikoni klientin tuaj duke analizuar veprimet e tij/saj. Në përfundim të kursit ju do të arrini te krijoni produktin tuaj final.

3D Game Development

Zhvillimi i Lojërave Kompjuterike 3D

Gjatë këtij kursi do të mësoni si të krijoni lojëra 3D dhe 2D, pa pasur nevojë të shkruani kod, duke përdorur teknologji që na mundësojnë krijimin e lojërave komplekse duke programuar me blloqe.

Lojëra të famshme të ndërtuara me këto teknologji janë Color Switch, The Line Zen, Slip Away, Blue Edge, etj.
right-image
image

Online Streaming

Transmetimi Online

Mësoni të përdorni Open Broadcaster Software (OBS) si një profesionist, për ‘live streaming’ në Twitch, Youtube, Mixer, dhe platforma të tjera. Kursi fokusohet në përgatitjen tuaj teknike që të ju mundësoj transmetimin e drejtpërdrejt në internet(online). Gjatë kursit do të mësoni përdorimin dhe zhvillimin e materialeve të paravendosura(presets), përdorimin e aplikacioneve të ndryshme dhe analizat teknike që duhen të konsiderohen para transmetimit ‘live’.

Në fund të kursit, ju do të jeni në gjendje të transmetoni drejtperdrejt në kanalet tuaja.