person_image

Programer Junior

Joni Keçi

Joni, ka ndjekur kursin në Shkollen Digjitale për më shumë se 1 vit. "Si programer, e konsideroj shumë të dobishme të kem një ide dhe më pas të jem në gjendje ta zhvilloj atë" , ka thënë ai.

Programer Junior

Joni Keçi

Joni, ka ndjekur kursin në Shkollen Digjitale për më shumë se 1 vit. "Si programer, e konsideroj shumë të dobishme të kem një ide dhe më pas të jem në gjendje ta zhvilloj atë" , ka thënë ai.

Related Success Stories

person-image
Laida Rusinovci
person-image
Andrra Sopi
person-image
Erika Arllati
person-image
Vlera Shala
person-image
Elsa Vehapi