person_image

Junior Front End Developer

Vesa Breznica

Vesa, ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 2 vite.

Mes projekteve të saj të shumta, Vesa ka veçuar projektin e saj në lidhje me artin dhe kulturën kosovare, të cilën mund ta shikoni në këtë video spjeguese: VIDEO

Junior Front End Developer

Vesa Breznica

Vesa, ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 2 vite.

Mes projekteve të saj të shumta, Vesa ka veçuar projektin e saj në lidhje me artin dhe kulturën kosovare, të cilën mund ta shikoni në këtë video spjeguese: VIDEO

Related Success Stories

person-image
Ardian Krasniqi
person-image
Ledion Selimaj
person-image
Joni Keçi
person-image
Xhan Haraqija
person-image
Laida Rusinovci