More Blogs

header-image
Ish- Presidentja Jahjaga në mbështetje të vajzave në TIK
View blog
header-image
Suksesi ndërkombëtar i Shkollës Digjitale dhe StarLabs, pjesë e fjalimit inspirues të Presidentes Osmani në Parlamentin Evropian
View blog
header-image
Shkolla Digjitale, përfituese e grantit të ndarë nga Aktiviteti i USAID-it për zhvillimin e fuqisë punëtore të udhëhequr nga sektori privat
View blog
header-image
Nga Shkolla Digjitale, drejt ëndrrave të mëdha
View blog
header-image
Pse fëmijët duhet të marrin pjesë në Shkollën Verore?
View blog

Aplikacionet
e nxënësve

Aplikacionet e ndërtuara nga nxënësit e Shkolles Digjitale

Aplikacionet
e nxënësve