person_image

Junior Front End Developer

Dion Osmani

Dioni ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 3 vite.

Përveç kursit të rregullt të programimit, gjatë vitit 2020 Dioni ka ndjekur edhe kursin veror "DevOps". Lidhur me këtë, ai ka një mesazh:

"Kursi veror DevOps më ka mësuar se si të udhëheqë, organizoj dhe ndaj detyrat bashkë me ekipin tim. Këto aftësi ndikojnë në një rezultat më të mirë ekipor dhe janë të dobishme në jetën tënde", ka thënë ai.

Vlen të ceket se Dioni është shumë i shkathët në dekriptimit të mesazheve, ku një nga videot sqaruse se si ai ka arritur të bëj këtë, mund ta shikoni në këtë link: VIDEO

Junior Front End Developer

Dion Osmani

Dioni ka ndjekur kursin e programimit në Shkollen Digjitale për më shumë se 3 vite.

Përveç kursit të rregullt të programimit, gjatë vitit 2020 Dioni ka ndjekur edhe kursin veror "DevOps". Lidhur me këtë, ai ka një mesazh:

"Kursi veror DevOps më ka mësuar se si të udhëheqë, organizoj dhe ndaj detyrat bashkë me ekipin tim. Këto aftësi ndikojnë në një rezultat më të mirë ekipor dhe janë të dobishme në jetën tënde", ka thënë ai.

Vlen të ceket se Dioni është shumë i shkathët në dekriptimit të mesazheve, ku një nga videot sqaruse se si ai ka arritur të bëj këtë, mund ta shikoni në këtë link: VIDEO

Related Success Stories

person-image
Denis Hoti
person-image
Vesa Susuri
person-image
Erika Arllati
person-image
Andrra Sopi
person-image
Elda & Erza Gacaferi